رئیس انجمن مجموعه داران ایران گفت: مردم ایران از آثار هنری به عنوان یک کالای قیمتی و قابل سرمایه‌گذاری استفاده می‌کنند.  

باشگاه خبرنگاران جوان - منوچهر لطفی رئیس انجمن مجموعه داران ایران در خصوص جایگاه مجموعه داری در کشورمان گفت: در ایران معمولا، مجموعه داران ۴۰۰ قلم اشیاء را جمع آوری می‌کنند و  مجموعه داری در اصل یک امر غیر انتفاعی است، اما در دنیای امروز بخش مهمی از این مجموعه‌ها به ویژه مجموعه آثار هنر‌های تجسمی، با اقتصاد عجین شده‌اند و علاقه مندی هنردوستان و مجموعه داران به خرید و فروش این آثار، جایگاه اقتصاد در تجسمی را پر رنگ کرده است.

این مجموعه دار با اشاره به نسبت عرضه و تقاضا در علم اقتصاد، گفت: این چرخه مشهور عرضه و تقاضا در اقتصاد هنر هم وجود دارد؛ به میزانی که مردم برای خرید و نگهداری آثار هنری تمایل نشان دهند، اقتصاد هنر هم به شکوفایی می‌رسد.

وی ایرانی‌ها را افرادی علاقه‌مند به امر مجموعه داری عنوان کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های ایرانی اشیاء قدیمی و قیمتی نیاکان خود را از سال‌های پیش تاکنون حفظ کرده و اغلب با این اشیاء و آثار، موزه‌های خصوصی را راه اندازی کرده‌اند. این اقدامات باعث شده تا علاقه‌مندان آثار هنری متوجه شوند که آثار آنها علاوه بر جنبه زیبایی و احساسی، از ویژگی یک کالای سرمایه گذاری هم برخوردار است.

لطفی با اشاره به طراحی نخستین پلتفرم استاندارد سرمایه گذاری در هنر توسط نگارخانه آرگون، اظهار داشت: این پلتفرم برای هنرمندان نقطه امید است و مجموعه داران را هم از حفظ و ارتقاء سرمایه شان آسوده خاطر می‌کند. وقتی موسسات اقتصادی، آثار هنری را معرفی، مزایای سرمایه گذاری روی این آثار را تبیین و راه‌های نگهداری از آنها را هم تشریح کنند، رغبت مردم برای خرید آثار هنری بیشتر می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.